Kirjat

1 + 7 =

Asiantuntijan kommenti ”APOSTOLIN SYDÄN Roomalaiskirje 9-11 kommentaarista”

Luettuani Richard E. Freemanin kommentaarin ”APOSTOLIN SYDÄN” totesin, että Raamattu avautuu juutalaiselle uskovaiselle syvemmin kuin meille pakanoille.

Roomalaiskirjeen luvut 9-11 puhuivat minulle tämän kirjan kautta syvemmin kuin aikaisemmin olin ymmärtänyt.  Paavalin rakkaus juutalaisiin veljiinsä olkoon esikuva meille siitä rakkaudesta, mitä Pyhä Henki vaikuttaa omissaan, jos annamme Sanan vaikuttaa, niinkuin se on kirjoitettu.

Suosittelen kommentaaria erityisesti seurakunnan pastoreille, saarnaajille ja vanhimmistoveljille, jotta seurakunnissa syntyisi samanlaista rakkautta juutalaista kansaa kohtaan kuin oli meidän pakanoiden apostolilla, Paavalilla.

Juhani Laukkonen, Alajärvi

 

Apostolin Sydän etukansiAPOSTOLIN SYDÄN ROOMALAISKIRJE 9-11  KOMMENTAARI – kirjan käännöksemme suomeksi on valmis. Uunituore ensimmäinen painoerä on valmistui  joulukuun 2015 alussa kirjapainosta. Projektin ensimmäinen vaihe oli kirjan kääntäminen suomen kielelle, oikoluku- ja kieliasun tarkistuksineen, joka kokonaisuudessaan oli varsin mittava urakka. Suurkiitos tästä uupumattomille veljille jotka suorittivat urakkansa erinomaisesti, saaden tekstin kieliasultaan sujuvan ja helposti ymmärrettävän. Apostolin Sydän Room. 9-11  KOMMENTAARI Kirjan alkuperäisteoksen on kirjoittanut messiaaninen juutalainen tohtori Richard E. Freeman, joka on löytänyt Messiaansa kristityn uskovaisen todistuksen kautta. Tohtori Freeman toimii nykyisin Chosen People Ministries USA:n varatoimitusjohtajana. Harras toivomuksemme on, että mahdollisimman moneen seurakuntaan tilattaisiin Apostolin Sydän Room.  9-11  KOMMENTAARI – kirjaa kirjamyyntiin sekä seurakuntien pastoreiden ja vanhimpien käyttöön, koska tämä on tärkeä ja merkittävä kirja juutalaistyössä sekä seurakuntien hengellisen opetustyön kannalta. Eräs opettaja mainitsi kirjan englanninkielisen teoksen luettuaan, että hän oli jo pitänyt kaksi raamattutuntia kirjan aiheista. Kommentaari sopii kaikille, koska se kirkastaa apostoli Paavalin selkeätä näkyä julistaa evankeliumi ensiksi juutalaisille… ja sitten kreikkalaiselle, suomalaiselle, latvialaiselle, liettualaiselle ja niin edelleen. Voit tehdä kirjan yksittäistilaukset myös kätevästi näillä nettisivuillamme KIRJAT-sivuilla olevasta  linkistä. Toki voitte hoitaa tilaukset myös sähköpostilla malla@ippnet.fi  osoitteesta, muista vain liittää sähköpostiin tarkat osoitetietosi. Maksun sähköpostitilauksista voi suorittaa pankkisiirtona alla olevalle tilillemme merkillä Apostolin Sydän SU.

Kirjan myyntihinta on 20 e/ kappale plus postitus- ja käsittelykulu 3,50 €.

Suomenkielisen kirjan tilauksen voit tehdä CPM-Finlandista sähköpostilla osoitteella: Marja-Leena Mäki  malla@ippnet.fi. Maksun voit siirtää tilillemme: CPM-Finland,  merkki: ” Apostolin Sydän” Pankki POP – Jämijärvi – Tilin nro IBAN: FI8347251020018812. Tai voit maksaa ja tehdä kirjatilauksesi  näillä sivuillamme olevalla paypal maksupainikkeella. 

Kirjat

 

Kansi - WEBSuomenkielisen Jesaja 53 selityksin kirjaprojektimme on ollut erittäin suosittu, kirjan toinen painoserä on  painettu ja saapunut kirjapainosta. Jesaja 53 Selityksin – kirjan myyntihinta on edelleen 20 e/ kappale plus postitus- ja käsittelykulu 3,50 €.  Jesaja 53- Selityksin on tärkeä ja merkittävä kirja juutalaistyössä sekä evankelioinnin että opetustyön kannalta koska kirjan kautta avautuu myös raamattua enemmän tunteville uusia näkökulmia Jesajan 53.-luvusta. Kirjan alkuperäisteoksen on kirjoittanut messiaaninen juutalainen tohtori Mitch Glaser, joka on löytänyt Messiaansa Jesaja 53-luvun profeetallisten tekstien kautta ja haluaa kertoa kirjansa välityksellä juutalaisten Messiaasta omalle kansalleen. Tohtori Glaser toimii nykyisin Chosen People Ministries USA:n johtaja. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus tilata kirja, vaikkapa joululahjaksi ystävällesi. Tämä kirja sopii kaikille kaikkialla myös evankeliointivälineeksi, koska Jeesuksen sovitustyön selitysteos sopii sekä juutalaiselle että kreikkalaiselle, suomalaiselle, latvialaiselle, liettualaiselle jne.

Kirjatilauksen  voit tehdä sähköpostilla Marja-Leena Mäki  malla@ippnet.fi tai puhelimitse Malla 040-965 2925 ja maksun voi siirtää tilillemme: CPM-Finland merkki: ”Jes-53” Pankki POP – Jämijärvi – Tilin nro IBAN: FI8347251020018812 tai voit maksaa kirja näillä sivuillamme olevalla paypal maksupainikkeella. 

Kirjat