SUURI MESSIAANINEN LEHTIMAJAJUHLA eli SUKKOT KARMEL-KODILLA  6.- 7.10.2017

 

 

 

 

SUURI MESSIAANINEN LEHTIMAJAJUHLA

6.- 7.10.2017 Karmel-Kodilla Hämeenkyrössä 

ALUSTAVA OHJELMA

Pe 6.10.2017 klo 19:00 – 21:00 Sapatti-illallinen Hämeenkyrössä Karmel-Kodilla, osoitteessa: Hahmajärventie 108, 38490 Haukijärvi             

1000-3287Sapatti-illallinen, Puhujana tunnettu messiaaninen evankelista Fiona Sorbala Lontoosta, CPM UK (Chosen People Ministries UK) sekä myös messiaanisen seurakunnan edustajia Baltiasta. Juutalaista musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa. Englanninkielisten puheosuuksien tulkkaus suomeksi. Olkaa hyvät ja tehkää sapatti-illan varaukset ajoissa. Osallistumismaksu 20,00 € / henkilö, sisältää sapatti-illallisen. Huom. varaukset yhteyshenkilö emäntä Ulla Kauppinen GSM 050 383 9125 klo 8-18:00 välisenä aikana. Muut tiedustelut koordinaattori Marja Leena Mäki, CPM-Finland 040 965 2925.

La 7.10.2017 klo 11:00-11:50 – Karmel-Kodilla Hämeenkyrössä

Raamattutunti; Puhujana messiaaninen evankelista Fiona Sorbala, CPM UK Chosen People Ministries UK –osa 1, tulkkaus suomeksi.

La 7.10.2017 klo 12:00-12:50 – Karmel-Kodilla Hämeenkyrössä

Raamattutunti; Puhujana messiaaninen evankelista Fiona Sorbala Lontoosta, CPM UK Chosen People Ministries UK –osa 2, tulkkaus suomeksi.

  • Lounas 12,00 € / henkilö. Varaukset Ulla Kauppinen GSM 050 383 9125, klo 8-18:00 välisenä aikana.

La 7.10.2017 alkaen klo 14:00 – Karmel-Kodilla Hämeenkyrössä

Suuri messiaaninen Lehtimajajuhla, Mukana Fiona Sorbala sekä messiaanisen seurakunnan edustajia Baltiasta.  Juutalaista musiikkia muusikoita Baltian maista ja yllätysesiintyjät Suomesta. Tilaisuuden johtaminen Fiona Sorbala ja Toivo Mäki. Tilaisuudessa kerätään vapaaehtoinen lahjoitus juhlan kulujen kattamiseksi ja CPM-Finlandin kautta tehtävälle Baltian juutalaistyölle.

  • Kokouksen jälkeen ruokatarjoilua sekä kahvi / tee, keskustelua ja yhteistä oleskelua juutalaiseen tapaan (7,00 € / henkilö) Varaukset Ulla Kauppinen GSM 050 383 9125, klo 8-18:00 välisenä aikana.

 

Su 8.10.2017,   klo 13:30 – 15:30 ja 16:00 – 18:00  Sukkot – Päivä,  Hervannan katukappelilla,             osoitteessa: Pietilänkatu 2, 33720 TAMPERE 

Sukkot-päivä, musiikissa mm. seurakunnan ylistysryhmä katso tarkempi ohjelma www.katukappeli.com, vierailevana puhujana tunnettu messiaaninen opettaja Fiona Sorbala, Chosen People Ministries UK, tulkkaus suomeksi.

Lehtimajajuhlien tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Sapattiaterian hinta 20,00 € / henkilö. Ilmoittautumiset sapatti-illalliselle ja muihin ruokailuihin sekä huonevaraukset Karmel-Kodin yhteyshenkilö emäntä Ulla Kauppiselle GSM 050 383 9125 klo 8:00 – 18:00 välisinä aikoina.  Muut tilaisuuksien koskevat tiedustelut Marja Leena Mäki, CPM-Finland GSM 040 965 2925, sähköposti: malla@ippnet.fi .

Lisätietoa Karmel-Kodin nettiosoitteesta: http://www.karmelkoti.fi/ sekä CPM-Finland nettiosoitteesta: www.CPM-Finland.info

Jos tulet kauempaa voit varata juhlille myös edulliset majoitusjärjestelyt Karmel-Kodilta koko viikonlopun ajaksi. Majoitusten tiedustelu ja varaukset, yhteyshenkilö emäntä Ulla Kauppinen GSM 050 383 9125, klo 8:00 – 18:00 välisinä aikoinaLisätietoa netissä http://www.karmelkoti.fi/.

TERVETULOA MUKAN TILAISUUKSIIN!

Tilaisuuksien järjestäjinä Via Baltica Team ja CPM-Finland, vastuuhenkilöinä Toivo ja Marja-Leena Mäki, http://www.cpm-finland.info ja Su 8.10.2017 Hervannan Katukappeli, vastuuhenkilönä Olavi Rajahalme.

Mikäli haluat tukea humanitääristä työtämme Baltiassa, voit tehdä sen Via Baltica Ministry CPM-Finland ry:n tilille POP – nro IBAN: FI45 4722 0010 0238 27 merkillä: ”Leipää Latviaan” Poliisihallituksen lupa nro RA/2016/323 ajalla 8.7.2016-7.7.2017 Ruoka- ja vaateapua Baltian maihin.

Calendar

helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« tammi    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
YHTEISTYÖN AIKA - lainaus Johnatan Bernisin kirjasta - Rabbi katsoo lopunaikaan
Rabbi katsoo lopunaikaan

Yhteistyön aika

Meidän on nyt aika ruveta tekemään yhteistyötä Pyhän Hengen kanssa nopeuttaaksemme Jeesuksen paluuta viemällä evankeliumia kaikkialla maailmassa asuville juutalaisille. Voi olla, ettei elämässäsi ole ainuttakaan juutalaista. Rukoile, ja Jumala lähettää heitä luoksesi. Voi olla, että asut alueella, jolla ei asu ainuttakaan juutalaista. Jos näin on, voit ainakin rukoilla päivittäin juutalaisten pelastumisen puolesta. Voit myös tukea rahallisesti sellaisia järjestöjä jotka julistavat evankeliumia juutalaisille. Pyydä Jumalalta tähän ohjausta.

Suuri brittiläinen protestanttikristitty lähetystyöntekijä Hudson Taylor (1832-1905), joka toimi Kiinassa 51 vuotta, lähetti aina ensimmäiset kymmenyksensä Lontoon juutalaisten parissa tehtävälle evankelioimistyölle. Mildmay Missions sai häneltä shekin joka ikinen vuosi. Shekin mukana seurasi pieni huomautus ¨Juutalaisille ensin¨. Hän teki näin, koska hän ymmärsi Israelin pelastumisen ja Kiinan pelastumisen välisen yhteyden.

Kysy oman seurakuntasi pastorilta tai lähetysjohtajalta, kuinka suuri osuus sen lähetysbudjetista käytetään juutalaisten tavoittamiseen. Jos summa on pieni tai sitä ei ole ollenkaan, kehota vastuussa olevia henkilöitä järjestämään prioriteettinsa uuteen uskoon evankeliointia koskevan mandaatin mukaan: evankeliumi on ensin juutalaisille ja sen jälkeen pakanoille (Room. 1:16). Tarkastele tämän jälkeen omaa antamistasi ja kysy itseltäsi, mitä sinä voisit tehdä saavuttaaksesi Israelin eksyneet lampaat hyvällä sanomalla.

Lopuksi rukoile Israelin puolesta. Jokin aika sitten eräs henkilö kertoi minulle tarinan, joka sai minut
ajattelemaan, mitä tapahtuu rukoillessamme Israelin puolesta. Mark-niminen mies teki kuolemaa sairaalassa kuume raivosi hänen kehossaan. Hänen verenpaineensa oli vaarallisen alhaalla. Lääkärit tekivät kaikkensa hänen auttamisekseen, mutta mikään ei tehonnut. Asiantuntijat olivat ihmeissään Markin salaperäisen sairauden vuoksi, kunnes lopulta poistuivat päätään pudistellen. Mark oli uskova ja rukoili parantumisensa puolesta, mutta siitä huolimatta hänen luisumisensa kohti kuolemaa jatkui. Herätessään yöllä Mark huomasi, että hänellä oli huonetoveri. Korkean kuumeen aiheuttaman tokkuran ja huoneen hämärän valaistuksen vuoksi Mark ei kyennyt erottamaan kunnolla ikkunan vieressä makaavaa miestä, mutta se mitä hän erotti, sai hänet hätkähtämään. Miesparka oli todella kurjassa kunnossa. Hänen käsivartensa olivat langanlaihat. Hänen poskensa olivat lommolla ja hänen silmissään oli tyhjä katse. Tippaletku oli asetettu hänen käsivarteensa. Myötätunto täytti Markin sydämen. Hän alkoi rukoilla:’’ Herra, tuo mies näyttää kärsivän kovasti. Unohda minut. Jos minun aikani on kuolla, olen valmis. Mutta ole niin kiltti ja paranna tuo mies.’’ Mark nukahti kesken rukouksensa.
Seuraava asia jonka hän tajusi, oli huoneeseen aamiaista kantava hoitaja. Auringonsäteet työntyivät sisään ikkunaruudun läpi. Mark oli nukkunut paremmin kuin aikoihin.

’’Näytätte jo paljon paremmalta’’ hoitaja huudahti. ’’Tunnen oloni paremmaksi’’, Mark myönsi. Kun hoitaja kääntyi poistuakseen huoneesta, Mark huomasi, että ikkunan vieressä oleva sänky oli tyhjä. Pettymyksen aalto kulki hänen lävitseen. ’’Mitä tuolle toiselle potilaalle tapahtui?’’ Mark huusi hoitajan perään. ’’Kuoliko hän?’’

Hoitaja pysähtyi niille sijoilleen , kääntyi ympäri ja tuijotti Markia kuin järkensä menettänyttä. ’’Mitä potilasta tarkoitatte?’’

’’ Miestä joka tuotiin viime yönä tuohon viereiseen sänkyyn. Sydämeni särkyi pelkästään häntä katsellessani.’’

Huoli tulvahti sairaanhoitajan kasvoille. ’’Teidän lisäksenne tässä huoneessa ei ole ollut ketään muuta’’, hän sanoi.’’ Teidän on täytynyt kuvitella kaikki. Minun on parasta hakea lääkäri. Kyllähän te ymmärrätte, korkea kuume ja kaikki….’’

’’En minä näkyjä nähnyt’’, Mark väitti vastaan ja osoitti toista vuodetta. ’’ Hän makasi juuri tuossa…’’ Mark ei ennättänyt lauseensa loppuun, kun totuus iski hänen mieleensä. Yön aikana tuossa sängyssä ei maannut toista potilasta. Nyt hän tajusi tuijottaneensa ikkunaan- ja nähneensä siitä oman kuvajaisensa.

Hän oli rukoillut itsensä puolesta.

Hän oli ollut täynnä myötätuntoa jotakuta toista kohtaan ja asettanut tuon toisen potilaan itsensä edelle. Jumala oli vastannut ja hän oli parantunut. Seuraavana päivänä Mark käveli ulos sairaalasta ruumiiltaan ja hengeltään muuttuneena.

Samalla kun sinä rukoilet Jumalan valitun kansan pelastumisen puolesta- Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin fyysisten jälkeläisten pelastumista- sinä rukoilet myös itsesi, perheesi ja oman yhteisösi puolesta. Heidän parantumisensa on sinun parantumisesi. Heidän pelastumisensa on sinun pelastumisesi. Heidän paluunsa Jumalan luokse on elämä kuolleista meille kaikille.