SAR SHALOM 2017 VAMMALAN HELLUNTAISEURAKUNNASSA

OHJELMA

Sar Shalom 2017 Sastamalassa

Vammalan helluntaiseurakunnassa järjestetään maaliskuussa  10–12.2017 perinteinen messiaaninen konferenssi —Sar Shalom 2017. Tilaisuuksissa kuullaan messiaanista musiikkia ja opetusta. Puhujina FT Alan Shore Chosen People Ministries USA sekä Fiona Sorbala CPM-UK Lontoosta, pastori  Alexander Rodionov ja Leonid Vapne, Riiasta ynnä muita vieraita Baltiasta ja Ukrainasta. Tilaisuuksien tulkkaus Pirjo Raunio, Vera ja Juuso Mattelmäki.

Messiaanisen musiikin juhlakonsertissa 12.3. sunnuntaina esiintyy klo 14:00 alkaen tunnettu taiteilija Ekaterina Chernousova Kremlin orkesterista Moskovasta . Tilaisuuksiin on vapaa pääsy!

TERVETULOA!

Kaikissa tilaisuuksissa kerättävät vapaaehtoiset lahjoitukset, paitsi sunnuntaiaamun tilaisuuden kolehti, käytetään Baltiassa tehtävän juutalaistyön tukemiseksi.

_____________________________________________________________________________________

CHOSEN PEOPLE MINISTRIES

                       PO BOX 47871, Golders Green, LONDON, NW11 1AL

                          info@chosenpeople.org.uk      www.chosenpeople.org.uk

    BIOGRAPHY

 PhotoFiona Sorbala is a Jewish believer in Jesus who grew up in Scotland. Her mother, who grew up in the Egyptian Jewish community, and came to the United Kingdom via France, where her brother had been killed while he was working for the French Resistance. Although she was reluctant to speak about her Jewishness Fiona has a clear memory of her mother telling her while she was still very young to never forget that she is Jewish. Sadly her mother died shortly thereafter. This has shaped Fiona’s faith as a Jewish believer in Jesus.

 

Fiona grew up with a strong sense of being Jewish without understanding what it meant. When she was 14 she came to know her Messiah and was raised up in a church that imparted to her a love and respect for the Word of God. Her love for the Bible got Fiona studying in Bible College, and it was there that she first got involved in evangelism to Jewish people while doing a placement in outreach to Jewish people.

 

A few years later, Fiona became involved in a congregation of Jewish believers in Jesus in London. It was in this Messianic Jewish congregation that she began to put together what it meant to be Jewish and believe in Jesus. From there Fiona went to St Petersburg in Russia in 1992. At this time the Former Soviet Union was just opening up to missionaries from western countries and there were amazing opportunities to evangelize and disciple the many tens of thousands of Jewish people who had not been allowed to hear the Gospel under communism. For many years Fiona worked among Russian speaking Jewish people, and she is now fluent in Russian, something that is of great value even in the United Kingdom. As she worked to reach Jewish people with the Gospel, she met her husband Marius. Marius is a talented artist who also works closely with her in ministry today.

 

Fiona is a valued member of Chosen People Ministries’ growing team of workers in England. Like the Apostle Paul, Fiona longs to see Jewish People find the truth that Yeshua is the Messiah of Israel. She is an experienced and articulate speaker who loves to share the wonders of the Gospel through Jewish eyes.


_____________________________________________________________________________________

Yhteistyön aika - lainaus Johnatan Bernisin kirjasta - Rabbi katsoo lopunaikaan

 

Yhteistyön aika

Meidän on nyt aika ruveta tekemään yhteistyötä Pyhän Hengen kanssa nopeuttaaksemme Jeesuksen paluuta viemällä evankeliumia kaikkialla maailmassa asuville juutalaisille. Voi olla, ettei elämässäsi ole ainuttakaan juutalaista. Rukoile, ja Jumala lähettää heitä luoksesi. Voi olla, että asut alueella, jolla ei asu ainuttakaan juutalaista. Jos näin on, voit ainakin rukoilla päivittäin juutalaisten pelastumisen puolesta. Voit myös tukea rahallisesti sellaisia järjestöjä jotka julistavat evankeliumia juutalaisille. Pyydä Jumalalta tähän ohjausta.

Suuri brittiläinen protestanttikristitty lähetystyöntekijä Hudson Taylor (1832-1905), joka toimi Kiinassa 51 vuotta, lähetti aina ensimmäiset kymmenyksensä Lontoon juutalaisten parissa tehtävälle evankelioimistyölle. Mildmay Missions sai häneltä shekin joka ikinen vuosi. Shekin mukana seurasi pieni huomautus ¨Juutalaisille ensin¨. Hän teki näin, koska hän ymmärsi Israelin pelastumisen ja Kiinan pelastumisen välisen yhteyden.

Kysy oman seurakuntasi pastorilta tai lähetysjohtajalta, kuinka suuri osuus sen lähetysbudjetista käytetään juutalaisten tavoittamiseen. Jos summa on pieni tai sitä ei ole ollenkaan, kehota vastuussa olevia henkilöitä järjestämään prioriteettinsa uuteen uskoon evankeliointia koskevan mandaatin mukaan: evankeliumi on ensin juutalaisille ja sen jälkeen pakanoille (Room. 1:16). Tarkastele tämän jälkeen omaa antamistasi ja kysy itseltäsi, mitä sinä voisit tehdä saavuttaaksesi Israelin eksyneet lampaat hyvällä sanomalla.

Lopuksi rukoile Israelin puolesta. Jokin aika sitten eräs henkilö kertoi minulle tarinan, joka sai minut
ajattelemaan, mitä tapahtuu rukoillessamme Israelin puolesta. Mark-niminen mies teki kuolemaa sairaalassa kuume raivosi hänen kehossaan. Hänen verenpaineensa oli vaarallisen alhaalla. Lääkärit tekivät kaikkensa hänen auttamisekseen, mutta mikään ei tehonnut. Asiantuntijat olivat ihmeissään Markin salaperäisen sairauden vuoksi, kunnes lopulta poistuivat päätään pudistellen. Mark oli uskova ja rukoili parantumisensa puolesta, mutta siitä huolimatta hänen luisumisensa kohti kuolemaa jatkui. Herätessään yöllä Mark huomasi, että hänellä oli huonetoveri. Korkean kuumeen aiheuttaman tokkuran ja huoneen hämärän valaistuksen vuoksi Mark ei kyennyt erottamaan kunnolla ikkunan vieressä makaavaa miestä, mutta se mitä hän erotti, sai hänet hätkähtämään. Miesparka oli todella kurjassa kunnossa. Hänen käsivartensa olivat langanlaihat. Hänen poskensa olivat lommolla ja hänen silmissään oli tyhjä katse. Tippaletku oli asetettu hänen käsivarteensa. Myötätunto täytti Markin sydämen. Hän alkoi rukoilla:’’ Herra, tuo mies näyttää kärsivän kovasti. Unohda minut. Jos minun aikani on kuolla, olen valmis. Mutta ole niin kiltti ja paranna tuo mies.’’ Mark nukahti kesken rukouksensa.
Seuraava asia jonka hän tajusi, oli huoneeseen aamiaista kantava hoitaja. Auringonsäteet työntyivät sisään ikkunaruudun läpi. Mark oli nukkunut paremmin kuin aikoihin.

Click here to learn more

’’Näytätte jo paljon paremmalta’’ hoitaja huudahti. ’’Tunnen oloni paremmaksi’’, Mark myönsi. Kun hoitaja kääntyi poistuakseen huoneesta, Mark huomasi, että ikkunan vieressä oleva sänky oli tyhjä. Pettymyksen aalto kulki hänen lävitseen. ’’Mitä tuolle toiselle potilaalle tapahtui?’’ Mark huusi hoitajan perään. ’’Kuoliko hän?’’ Hoitaja pysähtyi niille sijoilleen , kääntyi ympäri ja tuijotti Markia kuin järkensä menettänyttä. ’’Mitä potilasta tarkoitatte?’’ ’’ Miestä joka tuotiin viime yönä tuohon viereiseen sänkyyn. Sydämeni särkyi pelkästään häntä katsellessani.’’ Huoli tulvahti sairaanhoitajan kasvoille. ’’Teidän lisäksenne tässä huoneessa ei ole ollut ketään muuta’’, hän sanoi.’’ Teidän on täytynyt kuvitella kaikki. Minun on parasta hakea lääkäri. Kyllähän te ymmärrätte, korkea kuume ja kaikki….’’ ’’En minä näkyjä nähnyt’’, Mark väitti vastaan ja osoitti toista vuodetta. ’’ Hän makasi juuri tuossa…’’ Mark ei ennättänyt lauseensa loppuun, kun totuus iski hänen mieleensä. Yön aikana tuossa sängyssä ei maannut toista potilasta. Nyt hän tajusi tuijottaneensa ikkunaan- ja nähneensä siitä oman kuvajaisensa. Hän oli rukoillut itsensä puolesta. Hän oli ollut täynnä myötätuntoa jotakuta toista kohtaan ja asettanut tuon toisen potilaan itsensä edelle. Jumala oli vastannut ja hän oli parantunut. Seuraavana päivänä Mark käveli ulos sairaalasta ruumiiltaan ja hengeltään muuttuneena. Samalla kun sinä rukoilet Jumalan valitun kansan pelastumisen puolesta- Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin fyysisten jälkeläisten pelastumista- sinä rukoilet myös itsesi, perheesi ja oman yhteisösi puolesta. Heidän parantumisensa on sinun parantumisesi. Heidän pelastumisensa on sinun pelastumisesi. Heidän paluunsa Jumalan luokse on elämä kuolleista meille kaikille.